Zemen

GEBRUIK: ROAD-MTB
AFSTAND: LANG
DENSITEIT: 120kg./m3
LAGEN: 3
BUITENLAAG: Soft-Tech
KENMERKEN: Licht B-Elastisch
S/M - L/XL

AIR is een zeem met traditionele roots maar met moderne technologieën. De buitenste laag is Soft-Tech, een hoog technologisch microvezel met een perfecte pasvorm en comfort op het zadel dankzij de aangename soft-touch. Deze zeem gebruikt ook TRS2 schuim, dit geperforeerd schuim met gaten van 3mm ademt beter en droogt snel in alle omstandigheden.

GEBRUIK: ROAD-MTB
AFSTAND: LANG
DENSITEIT: 140kg./m3
DIKTE: 14 - 4 - 2mm
LAGEN: 4
BUITENLAAG: Soft-Tech
SCHUIM: TRS2
TECHNIEKEN: Geperforeerd LF L.S.A.T.
KENMERKEN: Sani-Foam, Licht B-Elastisch

IKON is de evolutie van onze bestseller, HD ERGONOMIC. Deze nieuwe zeem biedt maximum comfort dankzij de hoge densiteit (140/m3) en meerlaagse dikte (14mm). IKON bestaat uit Soft-Tech, een hoog technologisch microvezel met een perfecte pasvorm en comfort op het zadel dankzij de aangename soft-touch. Soft-Tech is behandeld met Sani-Foam, een inovatieve antibacteriële technologie die de groei van micro-organismes voorkomt. Deze zeem gebruikt ook TRS2 schuim, dit geperforeerd schuim met gaten van 3mm ademt beter en droogt snel in alle omstandigheden. De zeem gebruikt ook LSAT technologie, een speciale mengeling van schuimen die samen 80% van de wegvibraties opvangen.

GEBRUIK: ROAD-MTB
AFSTAND: LANG
DENSITEIT: 140kg./m3
DIKTE: 16-14-10-4-2mm
LAGEN: 5
BUITENLAAG: Soft-Tech
SCHUIM: TRS2 - 3X technology bidensity
TECHNIEKEN: geperforeerd LF L.S.A.T.
KENMERKEN: B-Elastisch

TORNADO 3D SOFT heeft een revolutionaire anatomische vorm en is het resultaat van een samewerking met top professionale wielrenners en een serie van uitgebreide labo tests. De TORNADO 3D SOFT heeft een innovatieve donut-vorm die de bekken extra steun biedt. Met 3X-Technologie als beste kenmerk van dit model, wordt er een naadloze overgang tussen de meerdere lagen gevormd zonder harde of stijve randen. De speciale bi-density antimicrobiële schuim zorgt voor een maximum aan hygiëne en is huidvriendelijk. Het hoge technologische open-cell structuur schuim biedt ten alle tijden een hoge stabiliteit, zelfs in zware omstandigheden. De zeem gebruikt ook LSAT technologie, een speciale mengeling van schuimen die samen 80% van de wegvibraties opvangen.

GEBRUIK: ROAD-MTB
AFSTAND: LANG
DENSITEIT: 140kg./m3
DIKTE: 14 -12 - 6 - 2mm
LAGEN: 4
BUITENLAAG: Soft-Tech
SCHUIM: TRS2
TECHNIEKEN: Geperforeerd LF L.S.A.T.
KENMERKEN: Sani-Foam, B-Elastisch

LIBERTY SOFT is een zeem samengesteld uit een reeks geavanceerde zemen, stoffen en technologieën. Het is het resultaat van een sterke samenwerking tussen onze eigen R&D en een reeks top professionele wielrensters. De zeem is uitgerust met hoge densiteit schuim met open cellen (140kg/m3) geplaatst op de belangerijkste drukpunten. Soft-Tech stof,goedgekeurd door BlueSign®, als buitenlaag is een 4-richtings stretch stof die zich aanpast aan de broek en aan de bewegingen die de fietser maakt met een maximum aan comfort en prestatie. De geborstelde soft-touch stof biedt een uitstekende adembaarheid en een geweldig vochtafdrijvend vermogen. Deze zeem gebruikt ook TRS2 schuim, dit geperforeerd schuim met gaten van 3mm ademt beter en droogt snel in alle omstandigheden. De zeem gebruikt ook LSAT technologie, een speciale mengeling van schuimen die samen 80% van de wegvibraties opvangen.

GEBRUIK: ROAD-MTB
AFSTAND: LANG
DENSITEIT: 120kg./m3
DIKTE: 16 mm
LAGEN: 4
BUITENLAAG: Coolmax
SCHUIM: TRS Hi-density
KENMERKEN: Sani-Foam, Polygiene

Deze zeem is technisch speciaal ontwikkeld voor jongere. De hoge densiteits inzetsukken zijn het centrale onderdeel die zorgen voor de schokabsorptie terwijl de laterale delen dunner zijn en schuimen bevatten die de zachtheid en de elasticiteit van de stof bevorderen. De Coolmax buitenlaag die goedgekeurd is door BlueSign® is een extra maatregel die zorgt voor de veiligheid van de jonge fietser.