Stof

De mineralen in deze stof bieden een volledige bescherming tegen UV stralen -A en -B, hierdoor wordt lichaamstemperatuur beter geregeld, de microcirculatie wordt gestimuleerd en het metabolisme versterkt.
De interne Polyester structuur in deze Lycra absorbeerd het zweet en stoot het terug langs buiten af.
Deze speciaal gestructureerde Lycra biedt top spier-compressie en heeft een perfect ademede werking. Houd perfect controle over je zweet, hygiene en comfort !
Lycra met extra dekking, gemaakt van een titanium spinsel dat fungeert als een UV schild, het houdt de lichaamstemperatuur laag en zorgt voor extra comfort.
Zachte, onbewerkte Lycra, met micro siliconentoepassing die zorgt voor een uitstekende grip.
Lycra stof met een extra hoog compressie gehalte.
Hoog reflecterend materiaal dat zorgt voor extra visibiliteit onderweg en dus ook meer veiligheid !
Stof met een winddicht en waterdicht membraan. De structuur van het membraan zorgt ervoor dat de stof extra goed ademt en geeft extra weerstand tegen de koude. De stof wordt behandeld met een speciale waterafstotend middel, dat weerstand biedt aan water, olie en moddervlekken, zodt de stof altijd proper en droog blijft.
Lichte, winddichte en waterdichte stof, behandeld met een waterafstotend middel.
4-richtings stretch fleece, warm en comfortabel. Met Lycra sport draad voor maximum elasticity en comfort. De stof is ook pluisvrij.
Licht, 4-richtings stretch materiaal, met een zachte fleece binnenin die zorgt voor warmte en verluchting. Dit is het perfecte materiaal voor jassen onder een temperatuur boven 8°c. Het is een zeer comfortabele stof dankzij haar elasticiteit en adembaarheid.
Dit is een bacteriostatisch nylon microfiber materiaal. Het is een nieuwe techonolgie die het aantal bacteriën verminderd en dus zorgt voor een maximum aan hygiëne.